Neckermann Wintersport Tsjechië. Tips, aanbiedingen en korting!

Neckermann Wintersport Tsjechië: altijd een uitstekende keuze! Lees meer

Neckermann Wintersport Tsjechie

Alle Neckermann aanbiedingen Tsjechië Neckermann Reuzengebergte

Neckermann Wintersport Tsjechië: kindvriendelijk en met veel faciliteiten

Met Neckermann naar de Wintersport in Tsjechië voor een voordelige vakantie met het hele gezin.

Daarbij zijn gezelligheid en comfort van groot belang en staan in Tsjechië altijd bovenaan het lijstje. Met de auto duurt een rit naar Tsjechië zonder stops ongeveer 10 uur.

Ga je met het hele gezin en zijn er kleine kinderen bij, dan is een extra overnachting in een van de Neckermann doorreishotels aan te bevelen. Maar ook zonder tussenstop is Tsjechië goed te bereiken.

De sterke punten van Wintersport in Tsjechië zijn volgens Neckermann:

  • ideaal voor beginners en gezinnen met kleine kinderen
  • goedkope wintersportbestemming
  • geen massabestemming en geen lange wachttijden bij de liften

Wij bekeken het aanbod van Neckermann Wintersport Tsjechië en in dit artikel lees je onze bevindingen.

De beste wintersportgebieden in Tsjechië

Neckermann Wintersport Tsjechië met de auto

Besluit je om met Neckermann je wintersport in Tsjechië door te brengen, dan zal je zien dat het betaalbaar en veelzijdig is. Boek je half pension, dan is het ontbijt en het diner altijd inbegrepen. Toch fijn als je je over de maaltijden geen zorgen hoeft te maken.

En de skigebieden in Tsjechië zijn fantastisch en bieden veel. Het Reuzengebergte (Krkonoše) is bijvoorbeeld een populair wintersportgebied dat op de grens van Tsjechië en Polen ligt. De hoogste top daar is de Snezka (1600 meter). Het skigebied Cerny Dul ligt aan de oostzijde van het Reuzengebergte.

In Zuid-Bohemen vind je een modern skigebied met extra brede pistes, dat bovendien ook heel geschikt is voor mensen die graag willen langlaufen.

Kinderen, kou en sneeuw zijn niet altijd de beste combinatie. Neem je je kroost echter mee naar Tsjechië, dan zul je merken dat ze extra veel aandacht krijgen.

Goed voorbereide programma’s, enthousiaste animatieteams en gratis skipassen voor kinderen onder de 5 jaar zorgen voor veel vrolijke gezichtjes. Boek je een familiehotel, dan vind je ook daar extra faciliteiten:

  • zoals een speelkamer,
  • een kinderdisco
  • kinderopvang.

Tsjechië: de meeste geboekte bestemmingen

kindvriendelijke wintersport Tsjechië met Neckermann

Het Harmony Club Hotel in Spindleruv Mlyn is een van de meeste geboekte bestemmingen bij Neckermann Wintersport Tsjechië. Dit prachtige kindvriendelijke hotel ligt in het Reuzengebergte en biedt veel mogelijkheden voor een fijne en sportieve vakantie.

Je kunt hier heerlijk skiën, een hele dag langlaufen of jezelf vermaken met een snowboard in een van de twee funparks. Dit gebied is ruim voorzien van rode en blauwe pistes en daarom in het bijzonder geschikt voor zowel de beginnende als de wat meer gevorderde skiër.

Even geen zin om te skiën, plan dan een dagje in het aquapark of bezoek de bobsleebaan in Pec pod Sněžkou (geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar).

Tsjechië: de meeste geboekte bestemmingen

Het gebied rond Spindleruv Mlyn in het noorden van het land is een van de meeste geboekte bestemmingen bij Neckermann Wintersport in Tsjechië.

Je kunt hier heerlijk skiën, een hele dag langlaufen of jezelf vermaken met een snowboard in een van de twee funparks, Svatý Petr en Horní Mísecky. Dit gebied is ruim voorzien van rode en blauwe pistes en daarom in het bijzonder geschikt voor zowel de beginnende als de wat meer gevorderde skiër.

Je hebt de keuze uit de skigebieden Janské Lázne (skibus) en Cerny Dul. Bijzonder, mooi en gegarandeerd een fantastische plek voor wintersport. Even geen zin om te skiën, plan dan een dagje in het aquapark of bezoek de bobsleebaan in Pec pod Sněžkou (geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar).

Neckermann Wintersport in Tsjechië vind je ook in Zuid-Bohemen, ten zuiden van de hoofdstad Praag en aan de grens met Oostenrijk. De uitgestrekte bergen en de rijke geschiedenis maken dat Zuid-Bohemen een ideale mix is tussen een actieve en culturele vakantie. Zo is Český Krumlov zonder enige twijfel de meest sfeervolle stad van deze regio.

Hou er in de wintermaanden wel rekening mee dat het middeleeuwse kasteel en de musea gesloten zijn. Dit geldt gelukkig niet voor de vele winkeltjes en heerlijke restaurants.

Je vindt al deze mooie bestemmingen snel via de handige website van Neckermann.


Neckermann is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Skihuur tot 50% korting + 5% extra via ons!

SkiSet inline skihuur. Korting tot 50%