Tignes: wintersport in de meivakantie

Tignes

Wintersport in de meivakantie met het hele gezin

In het sneeuwzekere skidomein Espace Killy kan er tot laat in het seizoen nog van de wintersport worden genoten.

Zelfs in mei zijn de sneeuwcondities nog goed! Geniet tijdens de wintersport van de rustige pistes, lange dagen en aangename hoge temperaturen.  Ben je op zoek naar een goedkope wintersport met kinderen? Dan is de laatste week van april ideaal, zeker als deze in de meivakantie valt.

In het Espace Killy skigebied ligt het populaire Tignes waarvan de dorpen Val Claret en Le Lac de meest bekende zijn. De wintersport dorpen zijn op een Franse manier gebouwd, planmatig en gunstig bij de pistes gelegen, toch hebben de dorpen sfeer en hebben ze een prachtige ligging rondom het meer Le Lac.

In de wintersport plaatsen worden in de meiweek verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De plaats is dan ook ideaal voor een wintersportvakantie met kinderen.

Aanbiedingen Tignes »

Activiteiten na het skiën

De kinderen kunnen hier na het wintersporten nog even lekker ravotten in de sneeuw. Uw skipas biedt toegang tot het aqua centrum ‘Le Lagoon’ in Tignes Le Lac. Een centrum voor sport, ontspanning en wellness maar vooral voor veel plezier, zwembaden, wildwaterbanen, zwemgrotten en super steile glijbanen, een leuke afwisseling van het skiën.

Familivriendelijk en sneeuwzeker skiën in Espace Killy

Wintersport Tignes
Door de hoge ligging van het skigebied en de gletsjer La Grande Motte is het gebied erg sneeuwzeker.

In deze periode wordt er naar gestreefd om zoveel mogelijk kilometers piste open te houden, waardoor je een groot gebied kunt verkennen. Het piste aanbod is gevarieerd waardoor wintersporters van elk niveau hier terecht kunnen.

Er zijn mooie glooiende blauwe pistes voor de kinderen en beginners en pittige zwarte afdalingen voor de meer gevorderde wintersporter.

Er wordt ook rekening gehouden met het hele gezin. Voor kinderen en beginners zijn er meestal speciale lessen, waarbij de kids op een leuke kindvriendelijke manier kennis kunnen maken met de wintersport. Voor gevorderde kinderen en volwassenen die hun techniek willen bijschaven zijn er ook Nederlandse lessen.

En bent u gevorderd en wilt u eens wat anders doen? Met speciale freeride lessen kun je weer andere technietek leren waar u bijvoorbeeld zoals springen!

Skihuur tot 55% korting (incl. 5% extra via ons)