Wintersport met Tsjecho Reizen

Skivakantie en wintersport Tsjecho Reizen

Goedkope wintersport in Tsjechië met Tsjecho Reizen

Tsjechië wordt steeds aantrekkelijker en wint onder Nederlanders aan populariteit.

Qua sneeuwzekerheid zit je in dit deel van Europa best goed. Tsjecho Reizen is een reisorganisatie die alleen wintersportvakanties naar Tsjechië aanbiedt en de grootste keus heeft in auto- en busvakanties maar ook vliegreizen.

De prijzen van een skipas, ski- of snowboardles, materiaalhuur en eten en drinken zijn in Tsjechië nog betaalbaar èn er is geen sprake van massatoerisme. Het is dus een prima alternatief voor een wintersport- en skivakantie!

Tsjecho Reizen verzorgt alleen maar wintersportreizen naar Tsjechië en kent het land als geen ander. Het is een echte aanrader voor een onvergetelijke familievakantie in winters Tsjechië (ook met Royal Class Bus).

Sterke punten Tsjecho Reizen:

  1. kent Tsjechië als geen ander
  2. grootste aanbod wintersport naar Tsjechië
  3.  € 20,00 extra korting op boekingen via Internet
  4. Hoge kinderkortingen tot 100% (mits bij de ouders op de kamer)
  5. aantrekkelijke vroegboekkortingen en in het seizoen scherpe last-minutes

Tsjecho Reizen is aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. De boeking en aanbetaling zijn verzekerd.

Tsjecho Reizen, dé specialist voor een skivakantie in Tsjechië

Als er op de Nederlandstalige markt één organisatie is die zich specialist op het gebied van wintersport naar Tsjechië dan is dat absoluut Tsjecho Reizen. Men heeft zelfs een eigen vestiging in Praag.

Tsjecho reizen verzorgt betaalbare wintersportvakanties met eigen vervoer, per royalclass bus of met het vliegtuig. Skipassen, materiaalhuur en ski- of snowboardlessen kunnen simpel online worden bijgeboekt. Op deze manier kun je zorgeloos richting je appartement, pension, hotel, chalet of vakantiehuis in Tsjechië.

Tsjecho Reizen heeft inmiddels een jarenlange ervaring en daarvan kun je profiteren als je eens iets anders wilt dan de gebruikelijke skivakantie in Oostenrijk of Frankrijk.

Tip »  beschikbaarheid en prijzen van circa 250 wintersportvakanties met Tsjecho Reizen 

Kindvriendelijke wintersport en familievakanties

De pistes in Tsjechië zijn over het algemeen minder uitdagend dan die in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië.

Maar daarom leent Tsjechië zich bij uitstek voor wintersport met de hele familie. De talrijke kindvriendelijke skigebieden en de betaalbare prijzen maken het een uitstekende bestemming voor een wintersportvakantie met het gezin. Een vakantie in een gezellig familiehotel hoeft helemaal niet duur te zijn, vooral als je weet dat er vaak sprake is van aantrekkelijke kinderkortingen.

Bij Tsjecho Reizen heeft men dat goed begrepen want er zijn ook hotels en accommodaties met hoge kinderkortingen.

Tip » bekijk de kindvriendelijke wintersportvakanties van Tsjecho Reizen

Busreizen naar de wintersport van Tsjechië

Tsjecho ReizenMet Tsjecho Reizen kun je al vanaf € 109,00 naar de wintersport in Tsjechië. Je reist dan ook nog eens comfortabel èn milieubewust, met een luxe royalclass bus.

De pendelbussen rijden naar de populairste bestemmingen in Tsjechië. Voor een compleet overzicht verwijzen wij u naar de website van Tsjecho Reizen.

Klik hier voor de busreizen naar Tsjechië met Tsjecho Reizen 

Alternatieven

Voor wintersport in Tsjechië zijn er meer alternatieven. Je kunt allereerst onze landeninfo raadplegen om meer informatie en tips te achterhalen. Je vindt er ook onze aanbevelingen voor meer reisorganisaties met wintersport- en skivakanties naar Tsjechië. Weet je al waar je naar toe wilt? Kijk dan naar dit overzicht met reisorganisaties.

De skigebieden in Tsjechië

Op een afstand van nauwelijks 600 km van de Nederlandse grens ligt een heerlijk wintersportgebied in het Ertsgebergte. Dit gebied vind je aan de grens van Duitsland met Tsjechië bij de 1244 meter hoge Klinovec (de Keilberg).

Bozi Dar – Klinovec is het hoogst gelegen skidorp van Centraal Europa en vormt het centrum van een wintersportgebied met ruim 15 km gevarieerde pistes, ruim 150 km langlaufloipes en een snowboardpark.

‘s-Avonds worden er pistes verlicht en ook voor kinderen zijn er talloze activiteiten Een ander mooi wintersportgebied is het Reuzengebergte. Dit ligt in het noorden tegen de Poolse grens.

Spindleruv Mlyn is de bekendste skiplaats. Maar Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Pec pod Snezkou en Janske Lazne hebben ook aantrekkelijke faciliteiten voor een geslaagde wintersportvakantie.

Je vind er prima faciliteiten met moderne liften en pistes die goed zijn geprepareerd. De langlaufloipes gaan door prachtige natuur die beschermd is. Bos, dal en bergachtig wisselen elkaar af voor gevarieerde tochten. Er zijn ook goed gemarkeerde wandelroutes voor de winterwandelaar.

Tenslotte noemen wij nog het Sumava gebergte, bij ons beter bekend als het Boheemse Woud in het Zuid-Westen van Tsjechië. Zelezna Rudav en Spicak beschikken, samen met Eisenstein in het Duitse Beieren, over veel mogelijkheden om te skiën voor beginners maar ook voor gevorderden. Langlaufers beschikken hier over 120 km aan loipes!

Tip »  meer tips over wintersport in Tsjechië  of het  Tsjechisch Verkeersbureau