Chalet.nl, specialist in grote chalets en appartementen. Ook met skipas!

Zoek je een vrijstaand en groot chalet of een ruim en luxe appartement voor een groep? Lees de tips!

Chalet.nl grote chalets en luxe appartementen wintersport

Chalet.nl : aanbiedingen grote chalets en appartementen

Chalet.nl is een specialist die al sinds 1999 grote chalets en appartementen verhuurt voor de wintersport- en skivakantie in:

Deze verhuurorganisatie wordt door klanten hoog gewaardeerd en dat resulteerde in 2016 opnieuw tot de verkiezing van beste Wintersport Aanbieder en ontving men de felbegeerde ZooverAward.

Wat ons bevalt aan Chalet.nl is dat er naast de kwalitatieve chalets en appartementen heel eenvoudig extra’s kunnen worden bijgeboekt zoals:

 • skipas,
 • skimateriaal
 • en tegenwoordig zelfs catering!

In dit artikel laten wij je kennismaken met de mogelijkheden voor grote chalets en luxe appartementen die via Chalet.nl worden verhuurd.  Je kunt natuurlijk ook meteen op hun website kijken:

MEER INFO

Chalets en appartementen voor 4, 6, 8 en nog meer personen

chalet-nl-wellness

Als je met familie, de kinderen, vrienden of collega’s naar de wintersport gaat wordt een ruime accommodatie over het algemeen bijzonder op prijs gesteld.

In een groot chalet of appartement kan iedereen over zijn eigen slaapkamer beschikken, zijn er meerdere badkamers en is de privacy aanmerkelijk groter dan in een hotel. Het feit dat je ook zelf kunt koken is een voordeel. Vooral als je met (kleine) kinderen bent kun je veel makkelijker eten bereiden dat ze lekker vinden.

Daarnaast is zelf voor het eten zorgen aanmerkelijk goedkoper dan uit eten gaan. Wil je het lekker luxe? Dan boek je toch een chalet of appartement inclusief catering!

Nog een voordeel van grote en/of luxe chalets en appartementen zijn de meestal aanwezige wellness voorzieningen zoals: sauna, whirlpool, zwembad etc.

Op onze vraag aan Chalet.nl wat nu eigenlijk de populairste chalets en appartementen zijn blijkt dat het merendeel geboekte accommodaties tot 10 personen zijn.

Grote chalets en luxe appartementen in Frankrijk

Chalet.nl chalets en appartementen Frankrijk

In Frankrijk worden de accommodaties gewaardeerd met een 8 door ruim 3300 eerdere gasten van Chalet.nl. Frankrijk is een belangrijk bestemming en met ruim 1400 chalets en appartementen is de keus enorm.

Je vindt de accommodaties in alle bekende skigebieden van Frankrijk waarbij vooral deze skigebieden uitblinken door een zeer ruim aanbod:

Wij vroegen de productmanagers van Chalet.nl naar de 5 meest geboekte bestemmingen in het vorige skiseizoen en dat zijn:

 1. Les Menuires
 2. Val Thorens
 3. Vallandry
 4. Os-en-Oissans
 5. Châtel

Meer tips en accommodaties in Frankrijk? Klik op de onderstaande knop voor de actuele aanbiedingen.

ALLE ACCOMMODATIES IN FRANKRIJK

Grote chalets en luxe appartementen in Oostenrijk

Chalet.nl chalets en appartementen Oostenrijk

De vrijstaande chalets en luxe appartementen van Chalet.nl in Oostenrijk worden gemiddeld met een 8,1 beoordeeld.  Het is altijd prettig om te weten dat vorige gasten tevreden waren over hun accommodatie en de service.

In Oostenrijk kun je inmiddels kiezen uit ruim 700 chalets en appartementen waarbij het grootste aanbod is te vinden in de skigebieden:

De top 5  skidorpen en skigebieden in Oostenrijk waren in het afgelopen seizoen zonder twijfel:

 1. Zell am See (dorp)
 2. Kaprun (dorp)
 3. Saalbach Hinterglemm Leogang (skigebied)
 4. Zillertal (skigebied)
 5. Sölden (dorp)

Meer tips en accommodaties in Oostenrijk? Klik op de onderstaande knop voor de actuele aanbiedingen.

ALLE ACCOMMODATIES IN OOSTENRIJK

Grote chalets en luxe appartementen in Italië

Chalet.nl chalets en appartementen Italië

Italië wordt qua wintersportbestemming steeds populairder en dat is niet zo verwonderlijk.

De Italiaanse Alpen en Dolomieten zijn ‘s-winters een sneeuwzekere bestemming en de combinatie van veel zon en sneeuw met de Italiaanse gastvrijheid en keuze maakt een wintersportvakantie onvergetelijk.

Chalet.nl heeft in Italië meer dan 120 chalets en appartementen die door eerdere gasten goed worden beoordeeld. De meest geboekte bestemmingen in het laatste seizoen waren bij deze organisatie:

 1. Arabba (dorp)
 2. Falcade (dorp)
 3. Val Gardena (skigebied, Dolomieten)
 4. Canazei (dorp)
 5. Livigno (dorp)

Meer tips en accommodaties in Italië? Klik op de onderstaande knop voor de actuele aanbiedingen.

ALLE ACCOMMODATIES IN ITALIË

Grote chalets en luxe appartementen in Zwitserland

Vrijstaande chalets en luxe appartementen van Chalet.nl

Zwitserland is een heel sneeuwzekere bestemming met veel uitdagende en kindvriendelijke skigebieden.

Les Quatres Vallées, Grächen en grensoverschrijdende Les Portes du Soleil bij Frankrijk zijn uitgestrekt en bieden zeer veel variatie en mogelijkheden voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

Er wordt veel gezegd dat Zwitserland duur is. Maar als je weet dat er ter plekke heel veel wordt gedaan voor kinderen dan is een familievakantie nog helemaal niet zo’n gek idee. Veel wintersportplaatsen bieden tot een bepaalde leeftijd voor kinderen vaak een gratis- of sterk gereduceerde skipas en zelfs skilessen.

De prijzen van de chalets en appartementen via Chalet.nl vallen ook best mee. Zo vonden wij al appartementen voor 6 personen in de kerstweek voor een prijs vanaf ongeveer € 1200 en buiten het hoogseizoen zelfs al vanaf € 500!

In heel Zwitserland heeft Chalet.nl ruim 200 chalets en appartementen waarvan ruim de helft in het prachtige skigebied Les Quatres Vallées.

De top 5 bestemmingen in Zwitserland zijn volgens de organisatie:

 1. La Tzoumaz (dorp)
 2. Les Masses Thyon Les Collons (dorp)
 3. Veysonnaz (dorp)
 4. Laax (dorp)
 5. Champery (dorp)

Meer tips en accommodaties in Zwitserland? Klik op de onderstaande knop voor de actuele aanbiedingen.

ALLE ACCOMMODATIES IN ZWITSERLAND


Chalet.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Skihuur tot 55% korting (incl. 5% extra via ons)