De Jong Intra wintersport: tips en aanbiedingen

De Jong Intra Wintersport

De Jong Intra wintersport?

Deze vraag hebben wij ons gesteld naar aanleiding van het feit dat De Jong Intra Wintersport jaarlijks als één van de eerste touroperators online is met het aanbod wintersportvakanties.

De keus bij De Jong Intra  is erg  ruim. Wij vonden meer dan  1100 wintersportvakanties naar de beste skigebieden in Europa.

Op de overzichtelijke website van de Jong Intra Wintersport vind je aantrekelijke wintersportvakanties. Je kunt met een paar klikken naar sneeuwzekere skibestemmingen in bijvoorbeeld Frankrijk,  Italië, Zwitserland of Oostenrijk.

Maar ook andere wintersportlanden zijn ruimschoots in het programma van deze goede reisorganisatie aanwezig. Wij vonden bijvoorbeeld een aantal mooie wintersportvakanties naar Scandinavië. Ideaal als je een sneeuwzekere wintersport zoekt.

Tip » actuele aanbiedingen van De Jong Intra Wintersport

Website met handige thema’s

Wat ons opvalt aan de website van De jong Intra zijn de overzichtelijke structuur en de mogelijkheden om selecties te maken.

Kies eerst een land, de bestemming en maak dan selecties zoals:

 • type vervoer: eigen auto, busreis, buspendel, trein of vliegtuig
 • per bestemming selecties maken
 • soort accommodatie
 • kindvriendelijk en famlievakanties.
 • pistes voor beginners, gevorderden, offpiste en snowboarders
 • aantal sterren van de accommodatie
 • klantwaardering

Sinds kort heeft de Jong Intra ook 2 leuke nieuwe concepten : Ski Easy en Ski Again. Je leest er meer over in dit artikel.

Handig is de optie om meer dan 10 zoekresultaten per pagina op te geven (maximaal 50 per pagina). Op deze manier hoef je niet lang te zoeken maar kom snel èn direct bij je ideale wintersportvakantie! Tenslotte vermelden wij nog dat de prijzen scherp zijn en er per accommodatie wisselende kortingen en aanbiedingen zijn. Dit wordt keurig en transparant aangeven.

Wil je het uitproberen?  

Hier staat onze top 5 met favoriete wintersportlanden bij De Jong Intra Wintersport. Klik op een link en je komt direct op de pagina waar je alleen nog maar je gewenste selecties hoeft te maken. Succes!

 1. Oostenrijk (bijna 600 prettig geprijsde wintersportreizen naar Oostenrijk)
 2. Frankrijk (ruim 180 skivakanties naar sneeuwzekere- en kindvriendelijke skigebieden)
 3. Duitsland (meer dan 130 betaalbare wintersport- en skivakanties in Duitsland)
 4. Italië (ruim 64 topbestemmingen in o.a. de Dolomieten)
 5. Zwitserland (circa 40 reizen naar sneeuwzekere wintersport in Zwitserland)

Langlaufvakanties van De Jong Intra Wintersport

Bij De Jong Intra Wintersport kunnen liefhebbers van langlaufen hun hart ophalen aan verschillende aantrekkelijk langlaufvakanties in:

 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Noorwegen
 • Oostenrijk
 • Tsjechië
 • Zwitserland

Deze langlauf-actiefreizen zijn op basis van eigen vervoer en er is een specifieke selectie gemaakt van accommodaties met prima mogelijkheden om te langlaufen. Je verblijft in een comfortabel hotel of een appartement in de directe nabijheid van de loipes. Je kunt overigens simpel online een busreis of vliegreis bij boeken. Er wordt direct aangegeven wat de extra kosten zijn.

Deze langlauf wintersportvakanties zijn er al vanaf € 34,00 p.p  in een comfortabel verblijf in een hotel of pension.

Tip » prijzen van de  langlaufvakanties bij De Jong Intra Wintersport

Buspendels en busvakanties met De Jong Intra = duurzaam!

Buspendel wintersportNaast compleet verzorgde wintersportvakanties met de bus kun je bij De Jong  Intra ook gebruik maken van buspendels. 

Het voordeel van reizen per bus is het gemak. Het is veilig en het vervoer met een luxe Royal Class Touringcar is minder belastend voor het milieu en draagt bij aan een duurzame wintersportvakantie (lees ook onze tips over duurzame wintersport)

Bij De Jong Intra kun je kiezen  uit verschillen buspendels met of zonder accommodatie.  Een buspendel is ideaal als je zelf je hotel of accomodatie al hebt geregeld of wilt regelen. Maar je kunt ook via De Jong Intra een accommodatie boeken en vervolgens een buspendel er bij uitzoeken.

Op de website van De Jong Intra staan verschillende routes naar Oostenrijk (Salzburgerland en 2 routes naar Tirol) maar er zijn ook buspendels naar het Sauerland in Duitsland. Verder kun je op de site van De Jong Intra veel verzorgde busreizen naar de wintersport boeken.

Tip » lees alles over de buspendels, busreizen, prijzen en routes van Jong Intra Wintersport

Veilig en betrouwbaar op reis met De Jong Intra

De Jong Intra is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Busreizen worden uitgevoerd met het SKTB-keurmerkDuurzaam toerisme  kan met de talloze milieuvriendelijke busreizen en buspendels zonder probleem met deze touroperator.