Skivakanties en reisorganisaties

Wintersport reisorganisaties

Wintersportreizen en skivakanties in Europa

WintersportEuropa.nl heeft uit het ruime aanbod van reisorganisaties die wintersportvakanties aanbieden alvast een selectie gemaakt. In dit artikel geven wij een overzicht van de  beste reisorganisaties met aantrekkelijke wintersportreizen.

Sinds 2010 is WintersportEuropa.nl officieel partner van WinterTrex en kun je via ons profiteren van de superscherpe aanbiedingen van de nummer 1 in Europa voor wintersport met skipas

Op onze website vind je per land alleen de links naar reisorganisaties die reizen aanbieden naar dat betreffende land.

Op deze pagina geven wij een overzicht van de  belangrijkste reisorganisaties met aantrekkelijke wintersportreizen. Over deze reisorganisaties vind je uitgebreide informatie door op de bijbehorende link te klikken.

Afhankelijk van de periode vind je aanbiedingen bij onze tips voor vroegboekkorting of last-minutes wintersport.

Onze tips voor winterport met deze touroperators:

TUI wintersportTUI heeft een enorm aanbod wintersportvakanties en vooral ook een mooie selectie met kindvriendelijke skivakanties inclusief een skipas. Verder zijn er talloze bijzondere bestemmingen in de beste skigebieden van Europa. Ook naar Scandinavië vind je mooie wintersportaanbiedingen naar sneeuwzekere skiresorts. Extra luxe zijn de Club Robinson skireizen in Zwitserland. TUI is uitgeroepen tot Beste Reisaanbieder Wintersport!

De Jong Intra Wintersport

De Jong Intra heeft elk seizoen een groot aanbod wintersportreizen beschikbaar naar de bekende wintersportlanden. Ook landen als Andorra, Finland, Zweden, Noorwegen en  Tsjechië kun je bij De Jong Intra boeken. Er is veel keus voor gezinnen met kinderen, langlaufvakanties en aantrekkelijke buspendels naar de Wintersport.

Pierre et Vacances WintersportPierre et Vacances is in Frankrijk één van de grootste verhuurders van studio’s, appartementen en luxe accommodaties. Veel reisorganisaties hebben deze accommodaties in het pakket. Je kunt nu rechtstreeks via Pierre et Vacances boeken want het is onderdeel van dezelfde groep als Center Parcs geworden. WintersportEuropa is officieel partner.

Pharos Reizen van ANWBPharos Reizen van ANWB is al jarenlang één van de beste aanbieders van wintersportvakanties met de kwaliteit van de ANWB. Vooral op het gebied van wintersport met kinderen heeft Pharos Reizen veel aanbod. Kies voor kindvriendelijke wintersport in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië met gratis sneeuwgarantie.

Neckermann Wintersport

Vrij-Uit is van oudsher een reisorganisatie die gespecialiseerd is in auto-vakanties. Ook voor de wintersport vind je een ruime keuze met voordelige wintersportvakanties bij Neckermann.  Neckermann is ook een van de best beoordeelde aanbieders van wintersportvakanties. Neckermann heeft een unieke Gratis Skigarantie voor sneeuwzeker skiën.

Sunweb WintersportSunWeb scoort elk seizoen goed als het om de wintersportvakantie gaat. Een gevarieerd aanbod, regelmatig mooie aanbiedingen en tevens midweek- en weekendski voor een snelle skitrip tussendoor. Veel skireizen zijn inclusief skipas en er zijn ook buspendels mogelijk. Sunweb is één van de grootste aanbieders in Europa met veel keus in Frankrijk.

Bizztravel wintersportBizzTravel is van oudsher sterk in wintersport naar Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Zwitserland. De reizen worden aangeboden altijd inclusief skipas. BizzTravel heeft ook midweek- en weekendskireizen met buspendels. De prijzen zijn scherp en je kunt al vanaf € 49,00 per persoon een week in Frankrijk skiën!

krasKRAS heeft naast een ruime keuze aan wintersportvakanties een heel mooi aanbod speciale langlaufreizen. Ook heeft KRAS buspendelreizen naar de wintersport van Oostenrijk en Italië. Kras heeft als een van weinigen ook het sneeuwzekere Liechtenstein in het aanbod. De prijzen bij Kras zijn scherp.

 

ClubMed luxe wintersportClub Med heeft een ongekend aanbod van luxe all-inclusive skivakanties in Frankrijk, Zwitserland en Italië. Skipas, skiles perfect eten en drinken op basis van volpension inbegrepen! De accommodaties zijn luxe en liggen direct bij de pistes. Ideaal voor gezinnen met kinderen want er zijn kidsclubs en oppas mogelijk.

Tsjecho ReizenTsjecho Reizen is zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in wintersportreizen naar Tsjechië. Dat kan met eigen vervoer maar ook met de speciale Tsjecho Reizen luxe touringcars. Deze specialist weet als geen ander waar je goed en voordelig in Tsjechië terecht kunt.

Zoek en boek een goedkope skivakantie met skipas:

De beste wintersportvakanties met skipas en sneeuwgarantie. Mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen WintersportEuropa.nl en WinterTrex, één van grootste aanbieder van wintersportvakanties in Europa.

Skihotels aan de piste :: Familievakanties