Summit travel wintersport

Summit travel wintersport

Tips en informatie over Summit travel Wintersport

Summit travel wintersport organiseert al vele jaren met succes winterportreizen naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

Als je op zoek bent naar een goed verzorgde wintersportvakantie dan moet je zeker eens bij deze specialist kijken. Voor elke categorie wintersporter heeft Summit travel aantrekkelijke aanbiedingen.

Ben je een beginnende skiër? Een skiër met ervaring? Misschien een snowboarder? Of ga je met kinderen naar de wintersport? Bij Summit travel wintersport vind je aantrekkelijke arrangementen voor de wintersport.

Deze reisaanbieder heeft veel ervaring en is in staat om ook persoonlijke wensen in te vullen. Je kunt bijvoorbeeld een wintersportvakantie compleet laten verzorgen. Voor gezinnen met kinderen is er ook veel keus

AANBIEDINGEN SUMMIT TRAVEL

De specials van Summit travel wintersport?

Summit travel Dutchweekends

Summit travel heeft voor ervaren wintersporters mooie specials zoals:

Je kunt met het speciale zoekformulier van SummitTravel gericht zoeken om snel de juiste aanbiedingen te vinden:

Summit travel Super Skisafari

De Super Skisafari wordt al weer een paar jaar georganiseerd in samenwerking met Snow Experience, specialist in super skisafari’s en huttenttochten.

De Super Skisafari is een bijzondere ervaring. Je reist met de Alpen Express relaxed naar het skigebied en verblijft in een goed 3-sterrenhotel met halfpension. Je wordt dagelijks naar een ander skigebied gebracht waar je met Nederlandse begeleiding “kilometers gaat maken”.

Er wordt geskied in groepen van 8 personen die op basis van ervaring worden ingedeeld. De Super Skisafari is compleet dus inclusief reis, skipas, begeleiding en gediplomeerde ski- en snowboardleraren

Meer info en prijzen

Dutchweek Val Thorens met Summit travel

De Dutchweek Val Thorens is jaarlijks de absolute topper om het wintersportseizoen in Val Thorens af te sluiten. Omdat de Dutchweek in Val Thorens meestal in de meivakantie of eind april valt zijn de prijzen lekker laag. Door de ligging op 2300 meter is het zelfs in die periode behoorlijk sneeuwzeker.

Meer info en prijzen

Summit travel Dutchweekend Italia

De Dutchweekends via Summit travel zijn elk jaar weer een groot succes.

Minder bekend maar zeker de moeite waard is het Dutchweekend Italia medio maart in het Italiaanse skigebied van Dolomiti Superski.  Er is gekozen voor het skioord Sauze d’Ouix en dat staat garant voor een fantastische week. Het is een week waarin je naast intensief skiën of snowboarden ook kunt feesten en genieten van de  Italiaanse keuken.

Meer info en prijzen

Summit travel Dutchweekend Saalbach

Liefhebbers van wintersport in Oostenrijk zien misschien meer in het Dutchweekend Saalbach dat eind maart wordt gehouden.

Het Dutchweekend Saalbach werd in 2014 voor het eerst gehouden en was een doorslaand succes.  Vooral door de combinatie van het prachtige skigebied Skicircus Saalbach-Hinterglemm en het feestprogramma op diverse locaties in Saalbach.

Meer info en prijzen

Summit Travel is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds

Bekijk de video’s van de Dutchweekends

Saalbach

Italia

© foto’s en beeldmateriaal eRCeeMedia en Summit travel

Skihuur tot 55% korting (incl. 5% extra via ons)