Seizoensopening: Powderweek Les Deux Alpes

Powderweek Les Deux Alpes

De WinterTrex Powderweek Les Deux Alpes

De Powderweek Les Deux Alpes is dé seizoensopening van het skigebied van het Franse Les Deux Alpes: misschien wel het beste gletsjerskigebied ter wereld!

Het is alweer de 13e editie van dit evenement voor skiërs en snowboarders die een week lang extra plezier willen hebben in de poedersneeuw van Les Deux Alpes.

De Powderweek van Les Deux Alpes wordt mogelijk gemaakt door onze partner Wintertrex en vindt plaats van 5 tot en met 12 december 2015.

Omdat WinterTrex sponsor is van de Powderweek Les Deux Alpes kun je nu voor een scherpe prijs naar Les 2 Alpes!  Je kunt hieronder een aanbieding kiezen en direct boeken.

Extra genieten met de Powderweek Les Deux Alpes!

Ga met WinterTrex naar de Powderweek in Les Deux Alpes

De officiële opening van de Powderweek Les Deux Alpes gaat gepaard met tal van evenementen die je week wintersport extra leuk maken.

 • sport & spel
 • barbecue in de WinterTrex Open Air après-ski Area
 • Live concerten
 • s’avonds feesten met dj’s op de beste party’s in Les Deux Alpes
 • diverse leuke wedstrijden

BOEK VANDAAG!

Wat maakt Les Deux Alpes bijzonder voor de wintersport?

Allereerst is het skigebied Les Deux Alpes voor beginners en gevorderden uitermate geschikt. En ook profs vind hier fantastische uitdagingen.

Het skigebied Les 2 Alpes heeft ruim 225 kilometer toppistes die toegankelijk zijn met 52 bergliften. Het snowpark is één van de beste van Europa. Aan het begin van het seizoen is het funpark te vinden op circa 3200 meter met:

 • speciaal deel voor beginners
 • tables, 2 raillines
 • expertzone met big air (20 meter)
 • superpipe waar freestylers vrolijk van worden

Profiteer hiervan tijdens de spectaculaire seizoensopening met de Powderweek Les Deux Alpes

7 redenen om voor Les Deux Alpes te kiezen

Wintersport in Les Deux Alpes

Als je eerder naar de wintersport van les Deux Alpes bent geweest weet je wat dit fraaie skiresort in Isère zo bijzonder maakt.

Nog nooit kennis gemaakt met Les Deux Alpes? Wij geven je graag 7 goede redenen om Les Deux Alpes te leren kennen en de WinterTrex Powderweek is daar ideaal voor!

 1. Het skigebied is sneeuwzeker want in dit grootste gletsjerskigebied van Europa kun je tot 3600 meter in zomer en winter skiën en snowboarden. Bijzonder is de record-afdaling van 16 kilometer met een hoogte verschil van 2300 meter zonder gebruik te maken van een skilift! Aan de voet van de gletsjer ligt een fraaie ijsgrot voor als je eens wat anders wilt dan skiën of boarden
 2. Freestyle Land is het legendarische snowpark van Les Deux Alpes.
 3. Als je op zoek bent naar zon èn sneeuw zit je in Les Deux Alpes goed! Naast veel sneeuw heeft dit skigebied in de winter meer zonuren dan aan de Middellandse Zee bij Marseille en zelfs Narbonne!
 4. Vanaf 3 uur ‘s-middags tot de avondsluiting van de pistes is het op 2600 meter feest bij de Panobar met muziek en DJ’s!
 5. Beginners kunnen skiën op de blauwe pistes aan de voet van de gletsjer. In de winter 2015/2016 wordt een nieuwe blauwe piste geopend om de afdaling naar het dalstation nog makkelijker te maken. De blauwe pistes van Les Deux Alpes liggen tussen de 1650 en 3400 meter
 6. In Les Deux Alpes heb je de auto niet nodig en is ideaal voor voetgangers en gezinnen met kinderen. Er zijn gratis shuttle bussen in het hele skigebied en op het plateau vind je praktisch om de 200 meter skiliften naar de pistes.
 7. Les Deux Alpes is meer dan skiën!  Een ritje met een hondenslee? Test de ijsbaan uit, ontspan in de zwembaden of geniet van wellness in de diverse spa’s. Dit skiresort biedt werkelijk alles!

Zoals je ziet is er in Les Deux Alpes veel te beleven voor de wintersport en niet alleen tijdens de Powderweek Les Deux Alpes van WinterTrex!

© foto’s WinterTrex

Skihuur tot 55% korting (incl. 5% extra via ons)