TUI wintersport Andorra: tips, korting en aanbiedingen

TUI Wintersport Andorra heeft voor jou alles wat je voor een wintersportvakantie wenst: mooie accommodaties, sneeuwzekerheid, taxfree shoppen, topkwaliteit sneeuw èn sneeuwzekerheid. Lees meer…

TUI wintersport Andorra

Aanbiedingen TUI

TUI wintersport Andorra

Andorra is voor wintersporters een topbestemming en dat hebben ze bij TUI goed begrepen!

Maar waarom is wintersport in Andorra zo aantrekkelijk en wat heeft TUI wintersport Andorra voor jou te bieden? In dit artikel gaan wij daar verder op in. Dus als je eens iets anders wilt met de wintersport lees dan verder en  ontdek onze tips èn de aanbiedingen van TUI wintersport in Andorra!

TUI Wintersport Andorra, aanbiedingen met skipas en korting

Wat biedt TUI Wintersport Andorra?

Wintersport Andorra

TUI wintersport Andorra heeft met ingang van het seizoen 2017/2018 aanbiedingen naar de skigebieden Vallnord en GrandvaliraHet mooie is dat je je niet druk hoeft te maken om de skipas omdat TUI Wintersport Andorra inclusief een 6-daagse skipas is.

Er zijn nu al meer dan 15 mooie aanbiedingen naar de twee grote skigebieden in Andorra. Je kunt kiezen voor hotels met 2, 3 of 4 sterren waardoor er dus voor elke beurs wel een accommodatie te vinden is.

De ligging van de hotels is eveneens gevarieerd. Er zijn er die lekker rustig liggen of juist levendig, in het centrum, maar ook direct aan de piste. De accommodaties voor TUI wintersport Andorra vind je in:

 • Soldeu, fraaie ligging om te skiën in de natuur, prima voor beginners
 • Pas-de-la-Casa, sneeuwzeker en zonnig
 • Arinsal, langste dalafdaling in Andorra en gave snowparks
 • La Massana, populair en met snelle liften
 • Encamp, snelle gondel naar hart van het skigebied op 2600 meter.

Maar hoe kom ik in Andorra? Wij horen het je al denken. Je kunt met de auto en vanaf Breda is dat circa 1250 km waarvan het grootste deel over de goede Franse autowegen. Vliegen kan ook. Je vliegt dan naar Barcelona waar bij aankomst een transferbus voor je klaar staat.

Wat maakt wintersport in Andorra zo bijzonder?

TUI wintersport Andorra

Als je op wintersport gaat dan zijn er voor de meeste wintersporters een paar wensen:

 • uiteraard voldoende sneeuw
 • sneeuwzekerheid
 • lekker weer
 • mooie en uitdagende pistes
 • een goede après-ski

Dit zijn precies de punten die wintersport in Andorra zo aantrekkelijk maken. De ligging boven de 1500 meter maakt de skigebieden sneeuwzeker. De zuidelijke ligging tussen Frankrijk en Spanje in de Pyreneeën zorgt er ook voor dat de zon misschien wel 300 dagen per jaar schijnt.

In Andorra wordt overwegend Catelaans gesproken maar ook Frans en Spaans. Maar met Engels kun je er prima uit de voeten.  Het zuidelijke en Catelaanse tempo maakt Andorra ook bijzonder prettig met een heerlijke keuken die weer net even anders is dan de Franse Alpen en al helemaal niet te vergelijken met Oostenrijk.

En hoe zit het dan met de skigebieden in Andorra?  De ruim 280 km pistes zijn voorzien van moderne liften en er is voldoende variatie op de pistes. Dus je vindt er pistes voor beginners (kinderen) maar ook uitdagende pistes voor gevorderden.

Snowboarders vinden er verschillende mooie funparken en ook voor de off-piste fanaten zijn er mooie tracks te vinden. Omdat ook de accommodaties modern en goed zijn zal een verblijf in Andorra bijzonder aangenaam zijn!

En dit zijn dan de aantrekkelijke extra’s die je met TUI wintersport Andorra er gratis bij krijgt:

 • Andorra is een belastingparadijs en dat houdt in dat je er taxfree kunt shoppen!
 • Door de ligging is de sneeuw in Andorra droog. En dat betekent dus dat de kwaliteit van de sneeuw top is!
 • De ligging van veel pistes is gericht op het noorden en waar de zon nauwelijks invloed op de sneeuw heeft.

Actuele aanbiedingen wintersport Andorra


© foto’s eRCeeMedia, TUI, iStock, tekst eRCeeMedia

Skihuur tot 55% korting (incl. 5% extra via ons)