Wintersport Pharos Reizen ANWB

Wintersport Pharos Reizen ANWB

Wintersportvakanties van Pharos Reizen ANWB

Wintersport Pharos Reizen van de ANWB is in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van wintersportvakanties voor de hele familie.

Deze reisorganisatie van de ANWB weet dan ook als geen ander wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie in de sneeuw met kinderen van baby tot puber!

Ook als je met z’n tweetjes wilt gaan wintersporten is Wintersport Pharos Reizen ANWB een goede keus! Er zijn meerdere uitdagende skivakanties te boeken in de beste skigebieden van Europa.

Bijzonder is dat je op een groot deel van het aanbod een gratis sneeuwgarantie krijgt!

Wij stellen de wintersportvakanties van Pharos Reizen graag aan je voor. De website is erg overzichtelijke en je kunt eenvoudig kiezen voor wintersport met kinderen of juist voor skivakanties die ideaal zijn om eens zonder de kids te gaan skiën.

Tip » actuele aanbiedingen en korting wintersport Pharos Reizen

Skikids krijgen bij Pharos Reizen van ANWB een streepje voor

Al vele jaren hebben ze bij Pharos Reizen van de ANWB begrepen dat je voor een geslaagde familievakantie in de sneeuw iets extra’s moet doen. Dat blijkt elk seizoen weer met het aanbod naar louter kindvriendelijke wintersportbestemmingen. Maar daar blijft het niet bij.

Pharos Reizen biedt een aantal aantrekkelijke extra’s zoals:

  • Extra opa & oma korting. Als opa en oma meegaan levert dat een extra korting op!
  • Speciale bestemmingen die ideaal zijn de kids voor de het eerst gaan skiën
  • Er zijn aparte reizen voor wintersport met de allerkleintjes met een ANWB crèche
  • Skibestemmingen met een Nederlandstalige skischool

Klik op deze link naar de kindvriendelijke wintersport Pharos Reizen ANWB

Skiën met pubers

Wintersport voor ervaren skikids

Wintersport Pharos Reizen ANWB blinkt uit in kindvriendelijke wintersportvakanties. Als je met kinderen naar de wintersport wilt en de kids hebben al ervaring met skiën dan kun je bij Pharos Reizen ook kiezen voor een speciale selectie voor de ervaren skiërtjes. Deze bestemmingen liggen in sneeuwzekere skigebieden met een uitgebreid aanbod met pistes.

Het zijn ook mooie bestemmingen waar kinderen bijvoorbeeld kunnen leren snowboarden. In elk geval zullen ze er voldoende uitdagingen vinden! Ook voor papa en mama zijn er genoeg mogelijkheden want de bestemming voor ervaren skikids liggen in skigebieden met pistes die variëren van blauw tot zwart

Skivakantie met pubers

Als je met oudere kinderen naar de wintersport gaat dan is het vaak een probleem om een skigebied of wintersportplaats te vinden die voldoen aan de wensen van de ouders maar vooral ook van de kinderen.  Wintersport Pharos Reizen ANWB heeft onder de noemen Pubersneeuw een mooie selectie gemaakt van diverse wintersportbestemmingen die voldoen aan de volgende criteria:

  • kinderskischool aanwezig om het skiën te leren of nog beter te worden.
  • sneeuwzekerheid met bestemmingen boven de 1400 meter en sneeuwkanonnen
  • mogelijkheden om te snowboarden zoals een funpark voor kinderen en jongeren
  • speciale voorzieningen voor jongeren zoals funtube, skispeelweide, rodelen etc.
  • animatieprogramma’s voor de jeugd in een hotel of wintersportplaats
  • uitgaansmogelijkheden in de accommodatie of binnen een straal van 500 meter

Wintersport Pharos Reizen ANWB voor volwassenen

Wintersport Pharos Reizen van ANWB is niet alleen een goede keuze voor wintersport met kinderen maar ook als je met z’n tweetjes of met een groep volwassenen gaat vind je er een prachtige selectie met wintersportvakanties! Bij Pharos Reizen hebben ze  een gevarieerd aanbod met wintersportvakanties in Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland.  Er zijn veel sneeuwzekere bestemmingen en er wordt een unieke sneeuwgarantie gegevenvoor het geval er onvoldoende sneeuw zou liggen (kijk op de site naar de voorwaarden).   Verder kun je kiezen uit inclusief skipas en all-inclusive.

Klik hier voor het aanbod wintersport voor volwassenen.