Bizztravel Wintersport & groepsreizen

Tip » Bizztravel korting en aanbiedingen en altijd met skipas

Bizztravel Wintersport en Groepsreizen

Bizztravel wintersport, groepsreizen, shortski & midweekski

Wintersport is voor ruim 1 miljoen Nederlanders jaarlijks dé manier om actief bezig te zijn. Naast de traditionele skiweek zien wij dat er steeds meer belangstelling is voor een lang weekend of midweek skiën. Andere trends zijn de inmiddels erg populaire Dutch Week in Val Thorens, groepsreizen naar de wintersport en skisafari’s.

Bizztravel wintersport is een reisorganisatie die goed inspeelt op deze trends en al meer dan 25 jaar toonaangevend in wintersportvakanties is.

Tip » rechtstreeks van de specialisten van Bizztravel: de 10 populairste bestemmingen

Altijd inclusief skipas!

Bizztravel organiseerde in 1985 zijn eerste wintersportreis. Na meer dan 25 jaar is er een enorme ervaring opgebouwd en kun je bij Bizztravel prachtige wintersportvakanties boeken tegen een heel scherpe prijs. Er zijn al vakanties vanaf € 150 per persoon voor een hele week.

De skivakanties van Bizztravel zijn altijd inclusief skipas. Ook krijg je een laagste prijsgarantie op de huur van je skimateriaal. Je betaalt dus bij Bizztravel nooit te veel. Omdat je alles in één keer regelt kun je lekker onbezorgd naar de wintersport en begint je vakantie al op het moment dat je vertrekt!

Skivakanties en groepsreizen, shortski en midweeks van Bizztravel in:

Zwitserland is met ingang van het seizoen 2015/2015 bij Bizztravel vervallen. Klik hier voor alternatieven

Wintersport shortski en midweekski

Wanneer je met familie, vrienden of collega’s lekker een paar dagen wilt skiën of snowboarden dan is een korte skitrip dé manier om te genieten van de wintersport.

Deze zogenaamde shortskitrips heb je als een lang weekend of midweek.

Over het algemeen kan de skipas ook direct geregeld worden. Zelfs je skimateriaal kun je vooraf al huren. Ter plekke heb je geen wachttijd en de prijs is ook nog eens lager dan lokaal huren!

Bij Bizztravel winterreizen hebben ze een groot aanbod met shortski en midweekski naar de beste skigebieden van: Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Bizztravel heeft ook aantrekkelijke buspendels zodat je ook milieubewust maar vooral veilig en makkelijk kunt reizen.

Dutch Week Val Thorens, sneeuwzeker skiën in mei

In de Franse wintersportplaats Val Thorens wordt in de eerste week van mei traditioneel het wintersportseizoen afgesloten.

Omdat Val Thorens het hoogste skidorp van Europa is kun je er ook begin mei nog prima skiën en snowboarden. Sinds enkele jaren is de Dutchweek een begrip onder wintersportliefhebbers die, voor de zomer begint, nog even lekker te keer willen gaan in de Franse sneeuw. Maar het is niet alleen skiën en snowboarden wat de klok slaat.

De Dutchweek van Val Thorens is vooral speciaal omdat je samen met duizenden andere Nederlanders koninginnedag èn bevrijdingsdag in de sneeuw kunt vieren.

Geniet nog een week van prima sneeuw met een lekker zonnetje en na het skiën en boarden is het supergezellig in Val Thorens met live muziek en topfeesten.

Alternatieven:

WinterTrex en Chalet.nl bieden ook skivakanties met skipas.