Neckermann Wintersport: tips, aanbiedingen en korting voor de skivakantie

Neckermann Wintersport

De sterke punten van Neckermann wintersport

Neckermann is in de reiswereld een gerenomeerde naam op het gebied van betaalbare wintersport!

Dit reismerk van de Thomas Cook Groep is al sinds 1970 actief op de Nederlandse en Belgische markt en biedt kwalitatieve wintersport- en skivakanties voor een scherpe prijs.  Je kunt kiezen voor wintersport in de populaire wintersportlanden en handige thema’s zoals:

Wintersport met Neckermann in:

BEKIJK DE ACTUELE AANBIEDINGEN

Korting en aanbiedingen Neckermann wintersport tot 50%

Als je bij Neckermann een wintersport- of skivakantie boekt ben je sowieso al verzekerd van een goede prijs.

Maar deze reisaanbieder heeft gedurende het hele boekingseizoen voor wintersportvakanties ook nog eens sterke aanbiedingen. Maar hoe vind je in het enorme aanbod de beste aanbieding?

Korting Neckermann wintersportWij hebben de website eens goed bekeken en vonden een makkelijke manier om snel de hoogste korting te vinden.

Bij elke wintersportvakantie wordt duidelijk de prijs vermeld en of deze per accommodatie (eenheid) of per volwassene is. Daarnaast wordt de korting duidelijk aangegeven.

Als je op de website je bestemming hebt gekozen dan kies je voor sorteren op korting. Je ziet dan alle aanbiedingen met hoogste korting bovenaan. Deze kan oplopen tot ruim 50%!

KLIK EN PROBEER HET UIT!

Gratis skigarantie met Neckermann wintersport

Neckermann Skigarantie

Neckermann Wintersport was in Nederland één van de eerste aanbieders van wintersportvakanties die met een zogenaamde sneeuwgarantie kwam.  Ze noemen het gratis skigarantie. Maar wat houdt deze garantie precies in?

De complete voorwaarden van deze gratis skigarantie vind je hier op de website. Wij hebben de belangrijkste kenmerken er al voor je uitgehaald:

  • de garantie is gratis en geldt voor boekingen met aankomsten tussen 17 december 2016  en 8 april 2017,
  • het skigebied moet een hoogste punt hebben van minimaal 23o0 meter,
  • als maatstaf geldt dat je 5 tot 15 dagen voor vertrek op sneeuwhoogte.nl bekijkt of de liften werken,
  • minder dan 33% van de skiliften in het gekozen skigebied moeten buiten dienst zijn.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken. Lees de voorwaarden goed door. Voldoe je aan alle voorwaarden dan kun je gratis omboeken (met eventuele bijbetaling). Als er geen alternatief kan worden geboden dan kun je voor slechts € 50 je boeking annuleren.

Deze garantie is een prima extra service, vooral omdat Neckermann dit alleen maar aanbiedt bij sneeuwzekere skigebieden.

AANBIEDINGEN MET SKIGARANTIE

Skihuur tot 50% korting. Via ons nu 5% extra!

SkiSet inline skihuur. Korting tot 50%