Kras wintersport, langlaufreizen en winterwandelen

Kras Wintersport Reizen, langlaufen en winterwandelen
Actuele aanbiedingen Kras Wintersport

Kras Wintersport: skiën, langlaufenreizen, winterwandelen en singlereizen

Kras Wintersport heeft al jaren een bijzondere keus met skivakanties, langlaufreizen en winterwandel-vakanties.

De  Kras Wintersport is al vele jaren een begrip. Vooral de unieke langlaufreizen en winter-wandelvakanties met een comfortabele bus zijn populair en kennen jaarlijks talloze tevreden en terugkerende klanten.

Kras Wintersport- en Langlaufreizen gaan naar bekende en minder bekende skigebieden in:

 • Duitsland, gevarieerd aanbod bus- en autovakanties
 • Finland, een aantal prachtige wintersport vakanties met tal van excursies (Noorderlicht!)
 • Italië, wintersport in de Dolomieten, ook een singlereis
 • Liechtenstein, fraaie 4 landenreis met Kras Comfort Class touringcar
 • Noorwegen o.a een bijzondere combi reis Noorwegen / Fins Lapland
 • Oostenrijk, uniek aanbod langlaufreizen, busvakanties en all-inclusive wintersport
 • Tsjechië, bus- en treinreis om te langlaufen en/of te wandelen. Ook singlereis.
 • Zwitserland, diverse mooie langlaufreizen met de bus en Nederlandse reisleiding

De meeste Kras Wintersport vakanties hebben een verblijf in een hotel. En deze hotels zitten vaak al talloze jaren in het Kras aanbod en worden door reizigers hoog gewaardeerd.

Kras Wintersport Autovakanties & Trein

Kras Wintersport heeft ook voor eigen vervoer een ruime keus aan wintersportvakanties:

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland

Verder kun je bij Kras een wintersportvakantie met de trein boeken naar Oostenrijk en Tsjechië. Met deze treinreizen voor singles gaat een ervaren reisleider van Kras mee. Kras heeft meer mooie singlereizen met als thema langlaufen en wandelen in Oostenrijk, Tsjechië en Italië.

Voor de Kras Wintersport vakanties met eigen auto kan ook gekozen worden uit all-inclusive waarbij het verblijf in een hotel compleet verzorgd is met een ontbijt, lunch(pakket), koffie/thee aan het eind van de middag en een 3 of viergangen diner ‘s-avionds. Drankjes zijn ook inclusief maar meestal wel tussen een bepaalde tijd. Verder is er een ruime keus naar topbestemmingen in de beste wintersportlanden.

Kras langlaufreizen met de bus.

Kras organiseert al vele tientallen jaren met veel succes langlaufreizen met een comfortabele luxe touringcar.

Het mooie van de Kras langlaufreizen is dat je een week een zeer gevarieerd dagprogramma krijgt waarbij de reisleiding er voor zorgt dat er elke dag een ander wintersportgebied wordt opgezocht om te kunnen langlaufen.

Kras langlaufreizenDe Kras langlaufreizen zijn behoorlijk compleet want naast de busreis naar de wintersportbestemming rijdt de bus tijdens je vakantie elke dag naar een ander langlaufgebied waardoor je een gevarieerde langlaufvakantie krijgt.

De hotels zijn goed en meestal voorzien van 3 of 4 sterren. Tijdens je verblijf heb je in het hotel een prima ontbijt en ‘s-avonds een diner in het hotel. Daarnaast worden er gedurende de week tal van andere activiteiten georganiseerd wat kan variëren van een gezellige fondueavond tot een muziekavond of een fakkeltocht in de omgeving.

Met een Kras  Wintersport Langlaufreis zul je je niet snel vervelen en door het actieve programma zie je ook veel van de omgeving en de streek. Heb je geen langlaufski’s en materiaal? Dan kun je dit voor een kleine toeslag via Kras huren

De Kras Langlaufreizen zijn te boeken naar topbestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Tsjechië. Bijzonder vonden wij de vierlanden langlaufreis naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein.

Meer info over aanbod en prijzen Kras Langlaufreizen

Kras Winterwandelen

Waar je kunt langlaufen kun je meestal ook prachtig winterwandelen

Kras Wintersport weet dat al vele jaren als geen ander en combineert dan ook de langlaufreizen met het thema winterwandelen. Een slim idee want ga je als koppel mee en de ene helft wil graag langlaufen maar de ander niet dan is een heerlijke winterwandeling een goed alternatief.

De winterwandelvakanties van Kras gaan naar dezelfde bestemmingen als de langlaufreizen. De mensen van Kras doen hun opperste best om aantrekkelijke wandelingen en routes te vinden en uit te stippelen. Wandelpaden worden meestal wat minder goed onderhouden dan de loipes dus het kan voorkomen dat je lekker in de sneeuw moet ploeteren.

Klanten van Kras zijn al vele jaren enthousiast over de mooie winterwandel- en langlaufreizen.

Actuele aanbiedingen actieve Kras winterwandelvakanties

Kras Wintersport met ervaren gidsen

De speciale Langlauf- en Ski-reisleiders van Kras maken de Kras Langlaufreizen en winterwandelvakanties extra bijzonder.

Het zijn stuk voor stuk ervaren mannen en vrouwen die al vele jaren voor Kras werkzaam zijn. Dat zij hun werk goed doen blijkt wel uit het feit dat er zelfs al klanten zijn die specifiek een reis boeken waarvan zij weten welke reisleider / instructeur meegaat.

Van de Kras Wintersport begeleiders kun je expertise en ondersteuning verwachten:

 • zij helpen om te leren en techniek te verbeteren
 • zijn zelf actief aanwezig bij de tochten
 • zorgen ervoor dat je vakantie zonder problemen verloopt.

Meestal gaan de instructeurs mee met de langlaufers maar er wordt ook wel eens met de wandelaars meegelopen.

De reisleider van Kras Wintersport zorgt dat je goed voorbereid op pad kunt. Ook voor de wandelreizen heeft Kras 100% sneeuwgarantie. Als er op de geplande dag en de geplande locatie geen of onvoldoende sneeuw ligt komt het improvisatietalent van de chauffeur en gids naar boven. Zij zijn altijd in staat om ergens een plek te vinden waar wel sneeuw ligt. En daar rijdt de Kras bus dan naar toe.

In elk geval is dit soort wintersportvakanties erg aantrekkelijk omdat je elke dag op een andere plek actief bent. De reisleiding zorgt voor een goede plek met sneeuw waardoor jezelf een onbezorgde maar wel actieve vakantie hebt.

De luxe Kras Comfort Class Bus

Kras Comfort Clas BusKras heeft hart voor het milieu en een busreis met de milieuvriendelijke bussen draagt ook bij aan een duurzame wintersportvakantie.

De Kras Comfort Class Bus voldoet dan ook aan de hoogste eisen, ook qua veiligheid. De bussen zijn voorzien van het Keurmerk Touringcar Bedrijf en de chauffeur beschikt daarmee over alle vereiste diploma’s en zorgt voor een veilig vervoer van de gasten.

De Kras Comfort Class bussen zijn lekker ruim en bieden veel comfort.

De bussen zijn van alle gemakken voorzien met:

 • toilet
 • koffiezetapparaat
 • koelkast
 • Video en DVD
 • Airco

De stoelen hebben een betere verstelbaarheid en een voetsteun waardoor je lekker comfortabel kunt zitten.

Kras is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je geboekte vakantie is dus verzekerd en ook een aanbetaling is veilig. De boeking via de website gaat trouwens super eenvoudig en je kunt kiezen of je per iDeal betaalt of de overboeking zelf zo snel mogelijk in orde maakt.

Alle Kras Wintersportreizen met de bus

© afbeeldingen Kras & eRCeeMedia

Skihuur tot 55% korting (incl. 5% extra via ons)